sola!

Alltså jag e deprimerad idag! Har kommit på att jag e blek. Asso faaaaan. Jag som inte vill sola solarium :( Känns så onödigt.. asso det är inte så att jag ska va brun för ngt speciellt.. Årets dilemma.. ska jag köpa solkort eller inte? Tänk hur skönt det skulle vara att ba lägga sig i solariumet efter skolan när man e så jävla trött och ba lyssna på skön musik asso omg döda mig. Ska nog köpa iaf. Kan inte hålla mig. Alltså jag klarar inte av att vara vit. känner mig helt ugly ju. Tror jag börjar bli lite fucked up in the head asso. Shit va mkt jag använder "ordet"  asso.. det gör jag till och med när jag pratar engelska.  Btw engelska tävligen håller fortfarande på..

Snart börjar Desperate Housewives :D ÄNTLIGEN. ska fixa ngt att käka tills det börjar, så ha det så bra. PUSS / evin




Orrre, jag va också i C, + träffade också P! :O


skolan!

hejsan hejsan. Nu är jag nästan klar med engelskan :D Redovisning imorrn och jag ska kunna allt utan till? shit asso. Snart har jag seminarium.. typ kl 1. D är inte här heller. hon kommer senare.. so im all aloooooooone :(

Alltså jag har funderat som fan över en sak.. Det var SKIT länge sen jag var i sthlm. Eller ok jag var där för 2 veckor sedan men det var bara under kvällen. Vill shoppa.. eller jag MÅSTE shoppa. Har inga kläder.. inga fina iaf! Blir fan ledsen när jag tänker på det hahha. H har fest i helgen så jag kan inte åka dit, och nästa helg kan jag nog inte heller. asso FAN. har inte ens köpt vinterskor än! När fan ska jag göra det?!

Igår var jag hemma hos min kära english speaking cousin K. Vi bestämde oss för att åka till Alanya next summer. Eller vi bestämde att hon skulle följa med mig för jag ska dit. Det är SPIKAT! Och året därpå när jag har körkort ska vi på roadtrip i USA hahah .. and then we are going to Melbourne hahahah (bara K fattar men endå). Nu är jag trött... har ont i fingrarna. skriver för mkt ju. Omg kommer missa mitt ph samtal haha måste springa ner nu. Pusss

/ evin

måndag

hej dear readers =) idag har jag varit i skolan som vanligt.. det var ganska boooring. Sista lektionen var matte kommunikation. Jag gjorde INGENTING men så fort läraren kom började jag fjäska hahahha snacka om att han älskade mig! Ska fortsätta så resten av året så kommer det nog gå bra för mig.

Efter skolan fick jag och D promenera till rudbeck.. vi skulle hämta hennes hörlurar. Alltså, jag skulle aldrig orka gå dära. Träffa folk man känner vart man än vänder sig. Min skola kanske är tråkig men den e ändå skön. OCH mysig :D Men snacka om att jag kommer vara trött på den i trean! shiit.

Anyways, efter det så kom jag hem och åt mat. Var skit hungrig. De e SÅ äcklig mat i skolan. Har ätit pasta med ketchup i snart två veckor. Idag kunde jag bara inte få ner det. Asso höll på att spy :S Fick äta knäckebröd istället.. Jag som va så hungrig! På torsdag ere iaf tacos hahah fettt glad på gud :D hoppas jag e dära då!

Snart ska jag hoppa in i duschen.. har verkligen sett fram emot att få göra det. Måste alltid göra de precis innan jag går och lägger mig så jag kan sova med blött hår annars blir håret så fult! Hatar verkligen mitt hår. Men.. vad ska man göra åt saken? INGET! Längtar tills det blir låångt. Asso verkligen LÅNGT. Typ som jossa hade förut.. kommer du ihåg orre? :D

Fan va jag ba skriver.. ska sluta nu! Puss


/ äääävs                                                                                                   


lil wayne - tie my hands!

tjaaa, imorse när jag satt på bussen och bläddra igenom mina låtar och så kom jag till Lil Wayne - Tie my hands. Alltså åhhhhhh ja älskar den så mycket!!! Bästa låten ju. Hade typ glömt bort den, sen ba kom den höll på att döööööö. Hur fan kan jag ha glömt bort den?????????? E så arg på mig själv :(

Anywaaaaaaays, snart har jag engelska föreläsning. Om jag ska vara ärlig så orkar jag inte de.. Skolan e såååå tråkig. Orneeeeeeeeey come save me please :(

Btw så går engelska tävlingen alldelles utmärkt. Right K? ;) Undra hur länge den kommer hålla på haha.

Nu helt plötsligt blev jag glad :D Ska gå och sprida min glädje nu. PUSSSSSSSSSSSS OCH KRAAAAAM

haha ja vet att mitt inlägg blev fucked up.. förstår knappt själv vad jag har skrivit.. men men.


suuundaay

Orrrrrre, jaaha haha jag trodde de va ett mirakel!

TJAAAAA, har precis kommit hem från M. Va där och pluggade lite.. vi fick inte så dära jätte mkt gjort men bättre än ingenting :D Snart ska jag börja plugga matte, typ 50 sidor. Har inte pluggat matte på tre veckor så jag ligger LIIIIITE efter typ. Har prov nästa vecka också.. får se hur det går hahah. Bra hoppas jag!

Nu ska ja ta en dusch. Skriver mer sen. Puss

/ evin

shulululuuuuuuu :D

HEEEY PPL! har precis kmit hem från nadja. Min kära kusin kani var också där soo it was aaalll english! Alltså den här helgen har varit sååå lugn. Igår gick jag och la mig sådära tidigt, och idag har jag inte gjort så mkt heller. Imorrn ska jag plugga!!! asso jag måste verkligen :( Franska, engelska och matte MINST. Tkr så synd om mig själv haha men men..

Orney, good! Cool pic btw haha

Jag ska typ nörda på facebook nu. Puss! / evin


englissssssh :D

hello evin har sin energy tbx :D igår så bestämde jag och kusin kani oss för bara prata engelska med varandra, den som pratar svenska förlorar hahah.  Sms, bdb, facebook allt måste skrivas på engelska :d fettt kul ere hahaha. Orney, do u wanna join this party? ;)

God morgon !

God morgon asså evin du är inte den enda , jag känner mig också lite små nere , allt har blivit så tråkigt , men nästa helg är fest igen :D , måste fan plugga nu asså har skjutit upp dte hela tiden och på tisdag äre prov och måndag inlämningar , GAAH!



sommrbild tagen för 2 dagar sen då solen sken och jag mådde bäst  :D

fucked up

hej, en värsta trött och sliten evin hära. Ska snart bortsta tänderna och gå och lägga mig. JA, jag vet att klockan inte ens är 10 och att det är fredag but I cant help it. Somnade typ i bussen, sen gick jag runt på stan och halvsov, och nu ba går det inte längre. Fattar inet varför jag e så här. Har varit  så hela veckan :S men men, nu ska jag sova det ska bli såååå skönt. Tänker inte gå upp innan tolv heller imorrn så stör inte TACK!

Godnatt på er lovers and friends ..HAhA asso ja e såå flummig just nu





bröllopsklänningarna

Här är klänningarna jag ska sälja. Priset kan diskuteras och om ni är intresserade ring 0735330482 ;)

Klänning 1 : Creamvit bröllopsklänning i storlek 34-36 pris runt 3000-4000


Fram

Baksidan

Klänning 2. Grön bröllopsklänning storlek 38-40 , pris 2500 kr.

Fram


Baksidan

Så om du är intresserad är det bara och slå en pling ;)

God morgon !

God morgon :D , sitter här med en macka i handen och kollar ut. Det är inte ens i närheten av så fint väder som det var igår :/ , aja fram med mössa och halsduk hehe .
Börjar 11.20 så det är skönt med sovmorgon. Snart måste jag börja fixa mig och så för om ca 1 timme skjutsar pappa oss.
Woho jessica vann inte , utan det gjorde bästa FILIP och fredrick :D , haha asså vet inte varför men dom e as sköööna !
Sa ju igår att jag skulle visa vad jag hade köpt så nu får ni se vad jag köpte igår och förrigår :)



ahh alla 3 stövlarna köpte jag på skpunkten och de gick på 800 kr. Shortan från lindex 149kr ,spetströjan från H&M 99kr, och stora mysiga koftan från ellos 149kr.

Visar klänningarna när jag kommer hem måste rusa nu , har massor att göra , sköt om er ! PUSSS / Ornella

Evin , sorry ska på fest i Södertälje men kommer på hennes födelsedag ;)

Lil Wayne - Tie my hands!!!!!!!

hejsan =) asso det känns så tråkigt att uppdatera. Allt man snackar om är plugggggggg. Förstår om det blir lite jobbigt att hänga med.. men men! SNART HELG! det ska bli så skönt.
Ornella, ska du på H:s fest? asso nästa vecka? KOM!

Jag har faktiskt inga planer för denna helg. Är fett sugen på en Sthlms resa, behöver kläder så det skulle vaa fett najs. Men vi får se hur det blir. Nu ska jag ta en dusch. Måste duscha varje dag för mitt hår e såååååå fult. Seriöst ser ut som en fucking lodare varje dag. Toffs mitt på huvudet och massor av spännen för att hålla upp allt. Vill inte klippa mig.. eller jag vet inte. Har skit svårt att bestämma mig. that sux!

Hur som helst, duuuuuusch nu! Puss på er (k)

/ evin

muuuuuuusic

helllo :) måste bara säga att jag har bästa låtarna i mobilen :D Jag och Dinore har värsta festen i detta tomma klassrum. Ja alltså vi pluggar också. Jag har seminarium snart. Källkritik ska diskuteras sooon. Älskar seminarium, speciellt med Hans. Bästa läraren haha. (hoppas han ser detta nångång) Vi fick svåraste uppgiften att lösa tills klockan 1400. Är inte riktigt klar än men eftersom jag är så bra på att snacka skit så behöver jag inte vara alltför förberedd hääääähäää

Nu ska jag fortsätta lyssna på min underbara musik. PUSSSSSSSSSSSSELIIIpusssssssssssssss

plugg-paus

hellluuu, sitter och skriver dagbok från antiken. Eller har typ kommit till rubriken. Dags att ta paus! Jahapp, kom precis fram till att jag ska hoppa av spanska 3, och bara ha franska 1. Alltså spanska e fett lätt egentligen men jag har ju inte lärt mig så mkt under mina tre år på nybygge så jag kan INGENTING. Skulle skriva ett brev på spanska idag men de gick bara inte. Ska fortsätta med franska :D lära mig allt från grunden och ta det på allvar. Då kmr allt bli nice ;)

Ornella, slutar runt 3 då. Möt mig i stan? Eller vad har du planerat för kul?

Kan inte sluta lyssna på T.I och Lil Wayne. De är mina två män. YES u heard it. Båda e mina. Pussss på dom<3























Saknar alanyaaaaaa :(


trötttttt

hejs svejs =D kom precis hem från skolan. Fett tråkig dag. Fick inte nånting gjort heller så jag har masssvis att göra nu. Spanska&Franska som vanligt. Plus tema. KUL! Håller på att somna fan. Kunde inte hålla ögonen öppna i bussen hahaha. Åh jag som skulle plugga matte idag! Får väl bli imorrn, hinner knappast idag. Någon som e bra på spanska? Måste skriva ett brev, det ska vara ett helt a4 på datorn :( Hoppas det går bra!

Imorrn har jag jobbigaste dagen i skolan. Bara en lunchrast, har lektion exakt hela dagen annars. Slutar 3. Orka. Har faktiskt gått hem tre hela veckan trots att jag har slutat tidigt. Idag hade jag ju bara 10 min samtal med min lärare, behövde inte ens vara i skolan. Det var ju inte så att jag satt och pluggade heller.. asso ibland vill jag bara tejpa för min mun. Och Dinores. Det blir alllllllldelles för mkt prat! Inget viktigt heller, alltid samma. Fan, vi måste sluta vara sådära. Well well, ska sätta igång pluggandet nu.  Puss på er.   / evin

På kvällen eller dagen, orre?






länge sen!

helllllo älsklingar! Har inte kunnat blogga på ett tag, sabats dator funkade inte i fredags och i går var jag på fest :D Alltså det va den skönaste festen på länge! Dansen, killarna, vännerna ALLT! Det som sög var att jag fick så ont i fötterna av mina shoes! Men men.. sånt e livet!
Alltså orrrrrrre vi måste träffas nåndag! FEEEETTT länge sen :(




Festens outfit! Linne och pennkjol.

godmorgon

God morgon alla ! , ehm säkert bara jag som är öppe såhär tidigt. Kunde faktist inte sova :/
Iaf igår drog jag och jossan till C , vi va där en halv timme typ sen kom M och A , vi drog vidare till A:s morbrors lägenhet, där satt vi och pratde och chillade.
Mysigt vare ;)
Kom sen hem och kollade på the fast and furious,, damn paul nånting va het !
hehe , ska äta frukost nu och sen bänka mig framför tv:n , blir nog stan eller erkan lite senare :)
Pussss/ orneeey


HOLAAAAAAAAAAAAA

heeeeeej ere braaaa? ( HAHAH ORRE GISSA VEM JAG HÄRMAR) just nu sitter jag och väntar på Dinore som har tyska. Hon ska nämligen följa med mig till thaa tandläkare. Ska få tandställing AHHA men inte idag :D Det ska bli intressant.. not. Efter skolan ska jag gå runt på stan och leta efter kläder jag kan ha på festen på lördag! Några tips? Har verkligen INGEN aning om vad jag ska ha på mig :( Det känns som de bara finns höstkläder att köpa nuförtiden.. men men. Det är bra att man iaf vet vad man ska ha för skor :D Eller tror att jag har bestämt mig, men de måste ju passa till mina kläder. Well well.. Ni får höra om dagens köp senare. Ska till tandläkaren nu :D PusssseliiPUSSSSSSSSSSSSSS

/ evin

facebook :D

Helloo ppl! Vakna jag kl 7 , hade god tid på mig ( 1 timme ) innan jag och dinore skulle ta bussen till skolan . Iaf runt 8 promenerade jag mot bussen. Sen i skolan hade jag konsthistoria föreläsning med ÅRETS drygaste lärare asso hon kan inte må bra :S
Sen efter de hade vi lunch. Då hade jag skit tråkigt så jag fick för mig att skaffa facebook :D Evin Omar kan ni ju lägga till på eran lista om ni har boring :D Det är ju fett komplicerat dära, faattar ingentiiiiing. Har iaf lyckats ladda upp några bilder och skaffa lite vänner hihi
Efter det vare dags för seminarium. Det var fett kul :D Hans är nog bästa läraren, ställde as dryga frågor hela tiden så man blev osäker på sig själv.. Eller alla utom jag för jag va dryg tillbaka :D
Sen slutade jag, så jag och Dinore lunkade hemåt. Eller först gick vi till stan en snabbis men det räknas typ inte.  

Nu ska jag fortsätta vara nykomling på Facebook. Vi hörs senare. Puss! / ÄVSSSS

Hahahah, ohhh ja så klart jag kmr ihåg!

min underbara dag

Hejsan idag vakna jag halv 7 , hade god tid på mig ( 1 timme ) innan jag och jossan skulle ta bussen till skolan . Iaf runt halv 8 går vi ut och promenerar mot bussen. Tog våra böcker och lunkade mot engelska lektionen.
Observera JAG kan bättre engelska än min lärare ( är duktig , driver ej ) ... höhö
Iaf hon sitter där och säger massa sker , sne jag fattar inte för hon typ stammar och bah ehh efter varje ord. Det ledde till att Gunnel ( hjälplärare) bråkade. Sen ska hon efter varje lektion komma och predika.
Iaf 1 timmes rast , boooooooooriing ! Ville bara hem .
Efter det vare dags för tyska , hade gjort läxan och allt sen när hon fråga mig så kunde jag så det va ju bra ;) .
Lärde känna klassen också sedan berättade hon dne underbara nyheten :D
Nästa torsdag = No skuuuuuula :D , både engelska och tyskaläraren är borta , woho !

Iaf åt med monkan , linda och ali , sen drog jag ner på stan , träffade mamma där.
I gina träffade jag på Zara och Angi dom praktiserade på gina.
En olivgrön stickad kofta fick följa med mig hem idag :)

På bussen var det en söt liten gumma, eller ahh så gammal va hon inte runt 40 kanske. Hon sätt där och kollade på mig tills hon sa " vad fint hår du hade, hårfärgen och allt" , Och ja tackade och log lite sådära fint
HAHHAHAH , iaaaaf sitter här med en godis påse och sjunger till JONAS BROTHERS ,

pussss och kram / ORNELLA



haha evin kommer du ihåg den hära dagen ?

heyOG


Hey OG, could you tell me how to find some good weed
I need it homie oh so bad
That last bag was the best weed I ever had
Bass, so deep, I cant even seem to feel my feet
Girls, so fine, I cant help it got to make this one mine
I hit em with my gansta leans
They cant separate my music from me

 

plugg plugg pluggggggg

japp håller med dig OH, vi skriver typ bara om plugget. Men det är sant som du säger.. REALITY! Btw, Rihanna ft T.I (ÄLSKLING) - live your life spelas inte bara på din telebobo utan även MIN :D Men mest spelas ju jossans EX och min nya mans låtar = Lil Wayne. För er som vill veta så har han dumpat alla sina groupies för att han älskar mig. Gulligt va?

Idag satt jag och dinore och diskuterade hur många loverboys jag hade.. det var tydligen många haha. Det finns en fransman i min skola :D haha han ska jag haffa, så jag får mvg i franska mohaha (6) måste utnyttja systemet u knööw (; haha nej driver bara, ska inte ;D
 

 

Ska kolla på tv nu, hörs sen. PYYYSSS & KRAAAM

bruuuuum bruuuum

Alltså jag sitter typ och tjurar för att våran lover-girl/boy inte är hära. Asso FEEEETTTTT sorgligt :( Ni alla kan ju sörja med oss. Snart har jag lektion också. Sen förhör i spansak och franska alltså åååååååååååååååååh :(

Lover-girl/boy om du ser det hära så ska du veta att vi älskar dig, och vi saknar dig :( Skolan utan dig är som är som Ben utan Jerry = Går inte! Du ska bara se Dinore just nu. Så fort någon går förbi så blir hon lycklig och tror att det är du men det är det inte. Tjejen/Killen du springer runt i våra tankar vi ser dig varje gång vi blundar. Hjärtar bankar KOM TILLBAKS TILL OSSSSSSSSSSSSSSSS (KKKKK)

HAHAHHA asso vi driver bara människan är påhittad :):):):):):)

diamond princess

yeeeeeeeppp its ääävs. Har suttit och pluggat lite, var dock inne på msn samtidigt så jag fick inte mkt gjort. Mobilen kunde ju inte sluta störa heller så klart.

Idag så var jag och Dinore jätte deprimerade för att våran stora kärlek (observera att det inte finns nån anledning till att vi dör för henne/honom) inte var i skolan. Sen helt plötsligt dök hon/han upp. Säger inte vad det är för kön för då avslöjar jag typ mig själv och vi har liksom skämt ut oss tillräckligt mkt redan så NEJ. Då blev vi iaf jäääääääääättttte glada! Men den personen ignorerade oss :(((( Lite iaf. Men sen blev hon/han normal igen och då blev vi ännnnu gladare :D asso shit vilka freaks vi e men det blir så när man går i en skola där det går typ 100 pers.

Imorgon har jag skit jobbig dag, typ lektioner från 9-11, och 12-15 den enda rasten är min lunchrast så vill ni mig något så kan ni ju slå en signal mellan 11-12 :D Efter skolan ska jag pluggga som vanligt. Undra om man får mer gjort om man sätter sig i biblan och pluggar? Vad tror du ORNEY? Kanske borde prova det nångång. En vacker dag så dääära ;) We'll see.

Nu ska jag plugga vidare. Spanska glosor, och lära mig en dialog på franska utan till. "Skit kul".






Puss&Kram













josään

detta inlägg är tillägnat till Josefine :D

haha läste din kommentar "grooovt ansikte/ögonbryyn, ganska lik michael jackson faktiiiiiiiiiis" Alltså HAHAHAH aaaa verkligen. Orney du kanske borde satsa på M.J från the V. OG. Hoppas ni fattar för jag vill inte skriva för mkt hähäää
Iafff de va feeeeeettt länge sen jossan! Saknat våran billiga humor och alla minnen. Brukar faktiskt få lite flashbacks.. speciellt när jag sitter i bussen. Alla tror jag e freak för jag börjar garva helt från ingenstans haha men endå. Vi var ju bara FÖÖÖÖR tunga alltså.
 


tråkig söndag

tjaaa, ävs här! Idag har jag haft sååååå tråkigt. Pluggat franska och spanska hela förmiddagen för att jag har massa annat plugg att göra i veckan. Eller, jag skulle kunna göra de idag men det orkar jag ju så klart inte. (Orney, dela med dig lite av din kärlek till plugget :$ ) Imorrn är det skola igen! yeeey.. not. Eller jag har faktiskt saknat skolan lite.. Alltså inte själva plugget utan mer att kunna lalla runt och inte göra någonting. Fast det ska jag sluta med nu. Det är så mycket och jag måste se till att få allt gjort i tid :(  undrar hur det ska gå..

Nu börjar från G's to Gents' på MTV. Interesting he-he. Vi hörs sen dear readers (K)

<3


ÄVS + Sean Kingston = SAAANT

SHOOOO LAAAAN!

Jag har värsta ANNOUNCEMENTen. (Sweinglish is aaLL göööööd) Jag har bestämt mig för att haffa Sean Kingston.  Kollade precis på hans SUper sweet 18 på MTV, alltså jag SKA ha honom.. OCH hans Scarface halsband. <333333

Btw så har jag varit jätteduktig idag! Har tränat hela förmiddagen haha. Snart ska jag laga mat till mig själv. MästerKOCK ni vet ;) tacos blire iaf. Nu ska jag sätta mig framför TVn och vänta på min kära kusin (Mrs. Gossip chick)



have a nice day (k)

PS. Hoppas du har kul på feesten ORNY!


 


kort eller långt hår? :S






hellluuu

sitter i skolan och har lunch rast som jag har tänkt ha i två timmar :D har nämligen haft två föreläsningar direkt efter varandra och i samma klassrum, så jag förtjänar det! Det var hur jävla drygt som helst, och snacka om obekväma stolar! Klockan 1300 har jag franska lektion i en timme och direkt efter det har jag spanska som är mitt "favorit" ämne. Längtar.. NOT.

Efter skolan ska jag träffa S. Vi ska till gymmet och pumpa. Därefter ska jag hem och plugga. Jättekul, jag vet! Skolan har börjat bomba oss med plugg nu, har typ 5 uppsatser till v.40 (that SUX) Måste säkert sitta och plugga i helgen också :S
 Nu ska jag iaf ta en runda på stan. Hörs sen

PUSSSSSSSSSSSSSS /  ÄVS


hey bitches

Ävs här!  O, det är inte bara du som behöver paus från plugget, BELIEVE ME! Vet inte riktigt hur många veckor jag har gått i skolan nu (inte så många) men jag längtar redan till sommaren.. lite tragiskt I know.
Anyways.. Idag stannade jag kvar i skolan till 15.00 REKORD. Vi får nämligen gå när vi vill så jag brukar gå runt två (ibland innan), men idag satt jag o pluggade :D Vi ska skriva en uppsats om vad vi har för drömmar och mål i livet. Det är faktiskt svårare än man tror. O.. har du några drömmar? *blink blink*

Imorrn har jag en jobbig dag, har nämligen både franska och spanska. Det är så pinsamt när man blandar ihop språken, och det gör jag alltid! Nej, nu känner jag att jag bara sitter och skriver en massa skit om ointressanta saker så jag ska ta och säga godnatt, eller ha en fortsatt trevlig kväll kanske låter bättre.. klockan är ju inte så mycket haha

PUSSSS


tja

Första inlägget för min del. Hur som helst så sitter jag med färg i håret.. bye bye solblekt hår och HELLO svartskalle ;) Har precis målat naglarna svart också, känner mig lite emo, MED DET ÄR JAG INTE! OG här vettni ;)
Iallafall.. idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, pluggat lite.. och det ska jag fortsätta göra snart.. TYVÄRR! Börjar bli mkt i skolan nu. Man har börjat 1an och grejer hahah vi får se hur det går! Nu måste jag duscha. Hörs väl imorrn I guess :)

/ Ävssss

RSS 2.0