yes

http://www.pointblog.se/?go=ornellas

tja

Sitter här och väntar på Rebecka, vi ska nämligen ner på stan och shoppa.. Om vi nu hittar något. Efter det är det myskväll hos mig och vi ska fira Josefines födelsedag. Det blir inte så mycket folk, bara de närmaste och mest saknade. Nu ringde becka, bussen går om 12 min och jag har inte ens bytit om än. Bilder och sånt får ni sen, pusssss


glad evs som älskar livet..

kom precis hem från skolan. Har inte mkt intressant att skriva om just nu när livet suger hårt!! Vill bli 18 men måste så klart vänta 1 år och 4 månader till. Nästan så man vill börja tjura.. Kul att Jen tar studenten i sommar och flyttar till USA och ska leva livet när jag d och a ska gå kvar på kunskap och ha "kul". Är dock inte så avundsjuk på Jen utan mest glad! Hon kmr ha the time of her life och vi ska hälsa på nästa sommar. Det ska bli kul! Gäller bara att hitta ett jobb så man kan spara ihop lite cash. Fan va ja snackar nu alltså.. Ska titta på film istället. 
ttyl puss
chris b


EVIN IS BACK!!! and she needs help..

hey ppl! länge sedan jag bloggade.. har faktiskt saknat denna blogg!
Just nu sitter jag och har besluts ångest. Jag vill nämligen ha en ny mobil men vet inte vilken jag ska köpa. Det står mellan LG KC910 Renoir, Noka 5800 och Noka n97. Alla har både för- och nackdelar och därför har jag så svårt att bestämma mig.

Anledningen till att jag vill ha LG KC910 är att den har 8 MP kamera, och det är bra eftersom min kamera är sönder och jag vill inte köpa en ny för det är så jobbigt att ta med sig både kamera och mobil när man går ut. Nackdelen är att 
den inte är så speciellt snygg..


Nokia 5800 är en musik mobil (stort +) den har dock dålig kamera..! Men den är snygg och man kan välja om man vill ha blå eller röd :)


Nokia n97 är en blandning av de två tidigare nämnda. Den har en kamera på 5 MP och har ett internminne på 32 GB! Perfekt! Den kostar dock ca 7000 kr och det känns lite onödigt eftersom jag tröttnar efter några månader och vill ha en ny.. Men å andra sidan så är den så jävla snygg så det kanske är värt pengarna?
 

Lite hjälp skulle inte vara helt fel..

RSS 2.0